Biri idrettshall er overlevert

Ny idrettshall er overlevert Biri flerbrukshall AS. Hallen inneholder 25×45 meter håndballflate med merking for forskjellige idretter. Hallen kan deles opp i 3 saler for ulik aktivitet. På gulv er det valgt en fabrikklakkert parkett.

[vrview img=”http://greenadvisers.no/wp-content/uploads/2018/07/Hallen.jpg” ]

Hallen har også 4 store garderober med tilhørende toaletter med utstrakt bruk av trepaneler og eik i detaljer.

[vrview img=”http://greenadvisers.no/wp-content/uploads/2018/07/Garderobe.jpg” ]

I tillegg kommer publikumstoaletter i forbindelse med kiosk/vaktrom ved byggets hovedinngang.

[vrview img=”http://greenadvisers.no/wp-content/uploads/2018/07/Vrimleareal.jpg” ]

Vaskesentral er lagt ved vaktrom og er sentral plassert i bygget. Teknisk rom er å finne på grunnplan og ligger mellom dusjrom og lager. Lageret er 100 kvm stort, med port inn i hallen, samt port ut til parkeringsplassen.

Bygget har balansert ventilasjon med vannbåren varmekilde. Det samme gjelder varmtvannsproduksjonen både for tappevann og gulvvarme. Kilden er en CO2-varmepumpe som tilhører bygget. Varmepumpen leverer hele spekteret av varme via flertrinns varmeveksler plassert i teknisk rom.

Bygningen er i energiklasse A som følge av god virkningsgrad på tekniske anlegg, samt energieffektivt klimaskall. Takets tykkelse er på hele 72 cm, mens vegger er 39 cm tykke. Materialteknisk er løsningen 50% bedre enn konvensjonelle byggemetoder sett mot CO2-belastningen, mye som følge av utstrakt bruk av tre.