COOP Valnesfjord går igjen fremover

IMG_1163Den nye COOP-butikken i Valnesfjord går fremover. Stormen “Ole” prøvde å sette prosjektet tilbake med å rive med seg noe av takpappen. Heldigvis var det kun lokale punkter på taket skaden skjedde, helt i tråd med teorier om vind.

Utbedringer er utført og venter på riktig vær for å få lagt sistelaget av taktekking. En del isolasjon i elementene måtte byttes og en god del ekstraarbeider ble påkrevd. Nå håper vi på mildvær for å få funksjonstestet at taket er friskmeldt.Brystningselement klar for montering

Med vindkast i øvre del av 30-tallet, var spenningen stor på plassen. Heldigvis var meldingene tydelige, slik at alt av byggevarer ble dyttet inn i huset. Kun grunnmurselementene fikk stå igjen ute.

Fra mandag er det igjen full drift i bygget med ventilasjon, elektriker, tømrere og murere. Det er ingen tid å miste, da behovet for ny butikk er å føle på. Håper derfor at vinden holder seg borte til huset er ferdig, da det tåler så mye mer. Det ser vi i Bankgata der utvendig komplettering er på vei til å bli fullført.

IMG_1173