Klart for montering

Uncategorized

Alt er gjort klart for montering av den nye turnhallen i Egilstadir på Island. Neste uke kommer et norsk arbeidslag som vil sammen med sine islandske samarbeidspartnere få reist hallen på plass.

Bygger er på 1057 kvm med største spennvidde rett under 26 meter. Etter planen skal huset reises i løpet av en uke, der forberedelser har pågått de siste 2 månedene. Containere med precut har vært sendt i fra Norge og elementer til tak og vegg har blitt produsert på Island.

Det blir derfor en spennende uke som kommer, da det er et stort puslespill som skal falle på plass.

Sjusjøens nye hall er i bruk

Uncategorized

Natrudstilen flerbrukshall er tatt i bruk midlertidig midt i byggeprosessen. I dag var det pressekonferanse i bygget og i kveld er det høytidelig åpning av skisesongen.

Bygget er en byggeplass enda, men sentrale funksjoner er ferdigstilt i nødvendig grad for å sikre at media og idrettsutøvere får avviklet sesongstarten. Midlertidig brukstillatelse er avgitt for de 5 viktige dagene.

Heldigvis er det dyktige håndverkere og rydding byggeplass som gjør det mulig å få det til. Men noe gikk oss forbi, da klistrelappene ble igjen på vinduene og kom godt frem i beste sendetid. Nordan var nok glad for det.