Hyttefelt på Geilo

Firskur fritid AS investerer på Geilo med et nytt hyttefelt. Prosjektet består av 8 hytter i massivtre i høy standard. 10 sengeplasser fordelt på 5 soverom, 2 bad, vaskerom, stor utebod, kjøkken og stue er fasiliteter som bygges på Hingsa, Geilo. Hyttene er tegnet av Shark arkitekter og vi bistår med teknisk rådgivning underveis i prosessen.

 

Splitkon har levert massivtre, Follogarasjene har prefabrikkert ringmurer og montert råbygget. Arne Hognerud står for gravingen, mens tømrerarbeidene leveres fra BSS bygg og Tømrergutta. AA elektro og SkiVVS står for tekniske fag.

 

Hyttene er et fullskala forsøk på å introdusere massivtre hyttekonsept sammen med prefabrikkert ringmursystem. Hensikten er å få et raskt og effektivt system fra grunnen til tett tak, som kan gjennomføres året rundt.

 

Til tross for stort areal ses allerede effektene av løsningene. Det skal svært lite varme til for å holde hytta varm. Det ses allerede før den blir isolert. Prosjektet utfordrer mange av de etablerte praksisene i et mål om å lage ressurseffektive løsninger som takler bratt terreng med begrenset inngrep i landskapet. Mye vinduer og store glassflater gjør at hyttene vil gi en annen opplevelse. Fokus på detaljer vil bidra til gode løsninger for sluttkunden.

 

Hyttene vil komme til salg før ferien i år.