COOP Valnesfjord åpnet

Bygninger, Kunder, Prosjekter

HovedfasadenCOOP Valnesfjord er åpnet i dag. Brukstillatelse er avgitt og lokalbefolkningen skal feire ny butikk i 3 dager. Butikken er bygd av Vexti i samarbeid med oss og Andersen elektriske, ORAS, Wolden maskin, Gulvbetong og Oppdal Naturstein.

Leverandører av ulike treprodukter har vært Splitkon, Martinsons tra og Norsk limtre.

For å bygge det nesten 1000 kvm store huset har det gått med:Inne i butikken

  • 330 kbm trelast, limtre og massivtre der største bjelke er nesten 23 meter
  • 500 kbm isolasjon
  • 2000 kvm vindsperre
  • 9 km med panel til tak og vegg inne/ute
  • 130 kbm betong
  • 20 kbm naturstein

Eiketrapp til teknisk romByggingen har pågått i 6 måneder med 10 dyktige håndverkere på plassen. Mye yrkesstolthet ses i bygget slik som bildet av tappa til teknisk rom i 40 mm eik. Er det en smitteeffekt av det stolte nærmiljøet i Valnesfjord?

Stor takk til COOP for oppdraget.