Konstruktør søkes

Vil du være med å utvikle en av Nordens ledende bedrifter innen trekonstruksjoner?

I Norden opplever vi et spennende marked med økende etterspørsel etter bygninger i tre. Bygg som ofte fordrer nye konstruktive løsninger og produkter i tre.

Green Advisers har vært en aktiv pådriver i denne utviklingen og var tidlig ute med fokus på bærekraft og nytenking. Gjennom ansatte som ivrer for bruk av tre i byggesektoren har vi skaffet oss et unikt fortrinn.

Bedriften har en bred portefølje av bygg i ulike kategorier. Årlig bidrar vi til 15.000 kvm nybygg, hovedsakelig idretts-, nærings- og industribygg. De råeste oppgavene omfatter trekonstruksjoner med store spenn i tre. Vi arbeider med prosjektene fra regulering til nøkkelferdige bygg.

Prosjektene gjennomføres med stor grad av tilstedeværelse under byggeperioden. Dette sikrer erfaringsbasert kunnskap til videreutvikling av produkter, konstruktive løsninger og byggemetoder. Over mange år har vi også utviklet et eget byggesystem, Green Building System. Systemet står frem som konkurransedyktig i møte med andre byggesystemer.

Fortsatt har vi mange spennende og varierte prosjekter foran oss. Vi søker derfor etter en dyktig konstruktør for å styrke vårt team.

Bedriften har hovedkontor like sør for Trondheim, i Melhus kommune. Her vil du inngå i et internasjonalt team av ansatte med høy kompetanse og variert faglig bakgrunn.

Vi ønsker deg som er faglig interessert, er nysgjerrig på nye løsninger, ser muligheter i dataprogram og systemer og behersker norsk og engelsk skriftlig og muntlig. Erfaring fra håndverksfag anses som en styrke.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser på lønn, pensjon og forsikring. Vi tilbyr et godt og variert arbeidsmiljø med faglig styrke og faglige utfordringer. I tillegg er det mulighet for stor grad av fleksibilitet i arbeidshverdagen. Hos oss har vi lave terskler og stort fokus på egenutvikling.

Les mer om bedriften og våre ansatte på www.greenadvisers.no
Søknad med CV sendes til jd@greenadvisers.no
Søkervurdering utføres fortløpende. Ikke vent med å sende en søknad eller ta kontakt.

Søknadsfrist: 1.mai 2020