Næringsbygget tar form

Bulls sitt nye næringsbygg tar form. Råbygget og betongarbeidene medførte 1960 kg med avfall, noe som overrasket entreprenøren. Avfallet var mest innpakningsplast(540 kg) og engangspaller sammen med noe utslitt forskaling og trelaststrø(1420 kg).

Huset er nå montert og gjøres klart for kledning. Vinduer skal installeres og skjermtak skal bygges. Samtidig pågår det sliping av gulv inne og bygging av innervegger. Det er aktivitet på de fleste fronter.

De største veggene bygges i massivtre fra gulv til tak. Panelene er 10 cm tykke og oppe i 14,3 meter lengde. Sluttjusteringene tas på plassen for å sikre god presisjon.

Prosjektet har tilført kapprester fra andre prosjekter for å få nok til å bygge det nødvendige interiøret. I kontormiljøene gjenbrukes også en del byggevarer fra andre prosjekter. Miljøprofilen på bygget er målbevisst og gjennomtenkt, men også tydelig kommersiell. Det skal derfor bli spennende å se hvordan huset blir til slutt.