Øyna kulturlandskapshotell utvider

Hotellet som ligger på Inderøys tak utvider sitt anlegg med skybar og lounge. Prosjektet er et innfyllingsprosjekt mellom eksisterende bygninger. De nye arealene løses med et bæresystem i limtre og dekker i massivtre. Sist helg ble det jobbet på spreng for å være forberedt til uværet «Gyda» skulle komme. Konstruksjonen ble reist i et forrykende tempo slik at taktekker kunne komme sist mandag.

Gode forberedelser fra Hellvikhus Inderøy sammen med gode hjelpere fra KranJon og byggherre gjorde at tiden fra avgitt byggetillatelse i romjula til taktekker hadde arbeider gikk svært så raskt. På kvelden 3. januar leverte Splitkon bæresystem og dekker på byggeplass. Siste takelement ble montert 9. januar. Nesten 7 meter fritt spenn i etasjeskillet og 6 meter høyt blir tilbygget et markert konstruksjon i bygningsmassen. Derimot med de omliggende bygningene vil inntrykket tones ned og føye seg inn i helhet på eiendommen.

Vi gleder oss allerede til å bli ferdig, da smaken på utsikten kom allerede under montering.