Innspurt på Sveberg

De første leietakerne skal flytte inn på nyåret og alt skal bli ferdig i løpet av januar. De første lokalene er nyvasket og klare for brukere.

Kapprester er gjenbrukt på kreative måter i interiøret sammen med gjenbrukte glassfelt fra annet prosjekt. Eksponert betonggulv er slipt og polert for å bruke minst mulig materialer, samtidig få slitestyrke som ønskes i et trafikkert bygg. Produksjonslokalene har veldig mye eksponert massivtre og lyddempende himling i sort. Kontrasten er stor og skaper et særpreget interiør.

Utvendig pågår komplettering enda et par uker til. 3 sider av huset er straks ferdig. Kledningen er 24×350 mm Nordimpregnert limtrebord. Beslag, vindusomramming og porter er satt til et skarp blåfarge for å få noe mer liv i fasaden. Formgrepet med skjermtak og skillevegger gjør at huset ikke fremstår som boks. Både skjermtakene og skilleveggene har i tillegg funksjonalitet som er nyttig i huset.