Innspurt i COOP Valnesfjord

Arbeider med kledning varemottakProsjektet med ny COOP-butikk i Valnesfjord nærmer seg enden og langspurten er i gang. Utvendig er det meste av trepaneler montert og innvendige overflater arbeides det på spreng å gjøre ferdig til at byggvasken kan starte.

Flisarbeidene pågår for fullt sammen med ulike arbeider for tømmer, maler og tekniske fag. Om ikke lenge starter innredningsarbeidene, med reoler, hyller, disker og kjølesystemer. Bygging av butikk er et lokomotiv av IMG_1376

mennesker som skal inn over store flater samtidig og gjøre
mye på kort tid.

Den nye butikken får nye løsninger med himlinger i tre, prefabrikkerte takelementer, LED-belysning og siste versjon av innredning. Utvendig brukes rustikke paneler i tettvokst gran og natursteinsmurer. Huset blir en spennende kombinasjon av nye og gamle metoder, men bevisst valg i mer miljøvennlige materialer. Huset er selvsagt dominert av
Rustikk grunnmurselementer og tettvokst børstet gran kledningtrematerialer, der massivtre og limtre er en del av produktene.

Tankevekkeren er derfor å se tilbake på prosjektet. For 5 måneder siden var arbeidene med fundamenter så vidt påbegynt. Prosjektet er en fin utvikling videre for komptansen i Vexti med sine samarbeidspartnere.

Grunnarbeider i Valnesfjord