BygningerKunderProsjekter

God jul og godt nyttår!

I siste liten;

Uvær har plaget prosjektet for Krimar Eiendom, men til tross for dette, har mye av bygget reist seg siden 20. november. Stormen Ivar klarte heldigvis ikke å ødelegge noe, selv om det til tider så skummelt ut. Heldigvis fikk de på TRP-tak før det ble jul på de ferdigmonterte deler.

20131217-142631

Og til neste år skal det bygges mer i nord sammen med Bygg og vedlikehold Bodø. Vi vil gratulere de med avtalen på Bankgata idrettshall. Dette blir et spennende prosjekt i massivtre og limtre på over 3000 kvm sammen andre robuste byggematerialer.

Hovedinngang vidvinkel

God jul og godt nyttår ønskes til alle våre relasjoner, samarbeidspartnere, kunder og lesere!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.