BygningerProdukterProsjekter

Øyna-parken snart ferdig

Byggetrinn 3Byggetrinn 3 er snart ferdig ved Øyna-parken etter 4 måneder med hektisk arbeid. Byggmester Faanes og Gjøgla fra Inderøy har stått for byggingen sammen med flere lokale krefter og ikke minst byggherre Kristine og Frode Sakshaug.

Øyna-parken er restauranthus og selskapslokale på taket 350 mm kledning uten skjøtav Inderøy, ei halvøy som stikker ut i Trondheimsfjorden. Konseptet er kortreist mat, noe de har videreført i tilbygget; kortreist materialbruk. De materialer som har reist lengst, er fra Splitkons avdeling i Hommelvik utenfor Trondheim.

Det meste av materialer er kommer fra regionens egen skreddersømsleverandør Norsk limtre i Mosvik. Der kommer all kledning innvendig som utvendig. Dører og porter har derimot limtreet vært en tur til Lysøysund hos Fosseng treindustri før det har blitt montert. Løsninger og materialbruk viser vår skog kan brukes på noen imponerende innovative måter samtidig bygge på tradisjonskunnskapen.

Utsikten og håndverket som er utøvd er i samme stil, svært begeistrende og imponerende. Det er bare å ta av seg lua! Plassen må derfor oppleves.Utsikt fra en potensiell venting på toalett Skyvedører i ny standard Vrimleareal