BygningerKunderProsjekter

COOP Sørfold er i rute

Innvendige arbeider i SørfoldDen nye butikken COOP Sørfold er i rute. Det er nå lettere å forstå hvor stor butikken er, nå som innredningsarbeidene er i gang. 500 kvm 20 mm limtre innvendig panel skal monteres, levert av Norsk limtre. Vexti og Andersen elektriske arbeider hardt for å holde fremdriften, da det er 2 måneder igjen til å bli ferdig.Rustikk grunnmurselementer og tettvokst børstet gran kledning

 

Akustikkhimlingen var ferdig i forrige uke med sine over 4700 meter med spaltepanel. Butikken vil gi et solid løft for kommunen, der den nye butikken vil være nesten tre ganger så stor som eksisterende.

Standarden er også høyere, med bruk av robuste materialer fra Oppdal naturstein og Norsk limtre utvendig. Ute jobber Moldjord bygg og anlegg med å ferdigstille gravarbeidene parallet med snekkerne fra Vexti.

Fri høyde opp til takbjelkene er 3,5 meter på sitt laveste og over 6 meter på det høyeste. Butikken er søylefri med bjelker på 25,4 meter lagd av 15,6 kbm limtre!