Mer enn møbel-limtre

Værslitt gråNorsk limtre i Mosvik er blitt mer enn bare limtreprodukter til trevareindustrien. Virksomheten er historisk forankret møbelindustrien den gang furumøbler var et stort produkt. I et fallende marked Solbrent seterlager de nå også råvarer for dør-, trapp- og kjøkken-produsenter. Dette gir de unik kunnskap om overflater og visuelle kvaliteter.

Over flere år har de arbeidet med å utvikle produkter i samarbeid med andre virksomheter. Bedriften har utviklet seg til en kledningsleverandør innen byggsektoren. De har skapt noen meget spennende produkter både innvendig og utvendig. Flere av disse produktene er brukt på Øyna-parken.

Bildet over viser 20 x 215 U-profil i værslitt innvendig panel. Til høyre vises en videreutviklet 24×350 V-profil av solbrent seterkledning.