Oppgradering og oppbygging av ny takkonstruksjon

Status på tirsdagDenne uka er Green Advisers på feltarbeid. Oppgaven er sammen med Fosnes kommune å utbedre en uheldig løsning fra 60-tallet. Ungdomsskolen har flatt tak med innvendige Klargjøring nedløp og vært plaget med lekkasjer. Nå bygges det sammen med lokale byggmester Kolbjørn Skjærvik i Jø-bygg AS gammeldags tak med fall, og utvendige renner og nedløp.

Ny bærekonstruksjon i limtre med dagens snølaster bygges over det gamle taket. Moderne dampsperre og 35 cm tilleggsisolering inngår i oppdraget. Ny tekking for 82 mm massivtre som taktro skal utføres. Over isolasjonen dannes et Montering i gangtradisjonelt luftet kaldloft.

Montasje av bjelker gikk bedre enn forventet, og 14 nye takbjelker var montert under 5 timer. Torsdag starter montering av taktro, noe vi ser frem i mot. 10 meter lange massivtreskiver skal løftes opp.