Innovasjon Norges idépris 2015

Vi er svært glade for å vinne Innovasjon Norges idépris 16. oktober under seminaret “grønne bygg reiser seg”. Det har tatt oss litt tid å forstå at vi kunne nå så langt. Det er mange som arbeider med nytenking, spesielt med tanke på konkurransens tema; beste miljøvennlige byggkonsept.

Juryens begrunnelse for tildelingen:

Løsningen presenterer et konkret konsept som har høy miljøeffekt, er innovativt og har stor relevans for byggebransjen. Konseptet vil bidra til en enkel og effektiv måte å bygge hus på, som vil skape en stor verdi for bransjen og den grønne utviklingen av fremtidens bygg. Bedriften har god gjennomføringsevne og Innovasjon Norge mener premien vil ha stor utløsende effekt for bedriften å komme raskt i gang.

Forventningspresset er derfor å føle på, men erfaringen vår tilsier at det må jobbes godt med utvikling og testing for at ideen skal bli fullgod. Fordelen er vår kunnskap om materialer, byggebransjen og byggeteknikk som kan gjøre resultatet oppnåelig. Vi er likevel avhengig av likesinnede i bransjen, for nyutvikling krever samarbeid på tvers av fag og bedrifter.

Stor takk til alle som har bidratt!