Brukstillatelse gitt for Bankgata idrettshall

Utvendige arbeider i full driftDen store dagen er kommet, og eksamen i byggeprosjektet var på agendaen. Prosjektet skulle gjennomføre overlevering til byggherren. Både teknisk totalentreprise og bygg skulle overføre prosjektet til Bodø kommune i dag. Heldigvis har dette vært forberedt over lengre tid, men det er alltid spenning knyttet til denne
Store vinduer i kjerneved furudagen.

Begge entreprisene ble overlevert, og det ble avgitt rimelig tid å utbedre de mangler som ble påpekt. I innspurten var disse bildene tatt, der det enda var mange i arbeid.
Hovedtrappa under kompletteringUtvendig er det enda en stund til overlevering, da vinteren ikke har frigjort alle byggevarene. Asfaltverkene kommer forhåpentligvis snart i gang, slik også dette kan overleveres byggherren. Uansett er prosjektet bestått en viktig milepæl og resultatet kan ses i noen av bildene.

Det har derfor vært en stor dag for Elektro AS og Vexti AS. Vexti er forøvrig tidligere Bygg og vedlikehold Bodø AS. Må derfor gratulere alle Hovedsalenpartene med nytt bygg.

Bygget har vist flere nye løsninger med solide råvarer. Her er det brukt norsk gneis, limtre innvendige paneler, omfattende bruk av eik i tillegg til flere spennende løsninger med massivtre og limtre. Bygget skal derfor bli spennende å følge med fremover.